© 2020 Tegen Inbraak - KvK 54.99.55.66 - BTW NL002046145B24 Links - Disclaimer - Algemene Voorwaarden Dienstverlening
Tegen Inbraak - Inbraakbeveiliging

Preventie advies

Politie keurmerk Veilig Wonen®

Stappenplan

Tegen Inbraak is een erkend PKVW® bedrijf die inspecties en adviezen mogen geven volgens de beveiligingsrichtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het preventie advies wordt gegeven op basis van het handboek Bestaande Bouw en de Productenlijst / Beveiligingsrichtlijnen. Wij zijn ook te vinden op www.preventiecertificaat.nl of op www.politiekeurmerk.nl

STAP 1

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een preventie advies. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. De preventie adviseur bekijkt samen met u wat nodig is om te voldoen aan de eisen van het keurmerk.

STAP 2

U ontvangt van ons een uitgebreide en gespecificeerde offerte over de noodzakelijke preventie maatregelen op bouwkundig gebied. Na akkoord op de eventuele opdracht worden de maatregelen door ons vakkundig en professioneel uitgevoerd.

STAP 3

Wanneer u kiest voor het PKVW® certificaat “Beveiligde woning” dan volgt na het uitvoeren van de preventie maatregelen een controle van uw woning ook wel inspectie genoemd. Voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk dan kunnen wij het certificaat Beveiligde Woning uitreiken tezamen met 2 raamstickers.

STAP 4

Stuur een kopie van het certificaat naar uw verzekeringsmaatschappij. De meeste maatschappijen geven een premiekorting op uw inboedelverzekering. Daarnaast is het een meerwaarde van de woning, omdat het certificaat op de woningmarkt steeds meer gevraagd wordt.
Veilig wonen Een veilig huis en een veilig gevoel. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn! Woninginbraak komt nog steeds vaker voor. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW) maakt veilig wonen weer mogelijk!
De PKVW-eisen in het kort •	Gecertificeerd hang- en sluitwerk, herkenbaar aan het SKG® of ‘V’ logo,op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels •	Verlichting bij de buitendeuren •	Zicht vanuit de hal naar buiten •	Rookmelders op iedere etage en op de juiste plek  Lees hier meer over gecertificeerde beveiligingsproducten.