© 2018 Tegen Inbraak  -  KvK 54.99.55.66  -  BTW NL182349755.B01  -  Links  -  Disclaimer  -  Algemene Voorwaarden Dienstverlening
Tegen Inbraak - Inbraakbeveiliging

Preventie advies

Stappenplan

Tegen Inbraak is een erkend PKVW® bedrijf die inspecties en adviezen mogen geven volgens de beveiligingsrichtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Het preventie advies wordt gegeven op basis van het handboek Bestaande Bouw en de Productenlijst / Beveiligingsrichtlijnen. Wij zijn ook te vinden op www.preventiecertificaat.nl of op www.politiekeurmerk.nl

STAP 1

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een preventie advies. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen. De preventie adviseur bekijkt samen met u wat nodig is om te voldoen aan de eisen van het keurmerk. 

STAP 2

U ontvangt van ons een uitgebreide en gespecificeerde offerte over de noodzakelijke preventie maatregelen op bouwkundig gebied. Na akkoord op de eventuele opdracht worden de maatregelen door ons vakkundig en professioneel uitgevoerd.  

STAP 3 

Wanneer u kiest voor het PKVW® certificaat “Beveiligde woning” dan volgt na het uitvoeren van de preventie maatregelen een controle van uw woning ook wel inspectie genoemd. Voldoet uw woning aan de eisen van het Politiekeurmerk dan kunnen wij u voordelig het certificaat uitreiken.

STAP 4 

Stuur een kopie van het certificaat naar uw verzekeringsmaatschappij. De meeste maatschappijen geven een premiekorting op uw inboedelverzekering. Daarnaast is het een meerwaarde van de woning, omdat het certificaat op de woningmarkt steeds meer gevraagd wordt.
Veilig wonen Een   veilig   huis   en   een   veilig   gevoel.   Het zou      vanzelfsprekend      moeten      zijn! Woninginbraak   komt   nog   steeds   vaker voor.   Het   Politiekeurmerk   Veilig   Wonen® (PKVW)     maakt     veilig     wonen     weer mogelijk!
Bedrijfscertificaat Tegen Inbraak Bedrijfscertificaat Tegen Inbraak
Bedrijfscertificaat Tegen Inbraak. Klik op de thumbnail om deze te vergroten